Lövens avskedstal-ett av dem .

Den avgående statsministern har fått stort utrymme i TV för att berömma Socialdemokraterna och deras ”fantastiska insatser” för landet de senaste åtta åren. Skulle tänka mig att inget vänsteröga var torrt efter senaste inslaget i TV4 med Marcus Oskarsson som regissör.

Stefan berättade sin historia .

Från fosterbarn till statsminister. Det kunde han ordna tack vare Socialdemokraterna. Bra gjort faktiskt, det ska jag erkänna.

Jag skulle också kunnat bli statsminister men det stupade på att jag försöker hålla det jag lovar. Tvärstopp faktiskt.

Blickar man ut över Sveriges gränser så kan man hitta otaliga exempel på människor som från samma nivå som Lövens början och utan sosselandet Sveriges kontrollerade massmedia kunnat bli landets ledare. Att bara nämna det är löjligt men det går hem hos de frälsta.

Några bra exempel är ju Obama-förre USA presidenten. Han är son till en färgad invandrare från Afrika.

 Ett annat exempel är Mandela, Sydafrika. En rebell som satt många år på fängelseön Robin Island men blev Sydafrikas president. Dessutom med en förmögenhet på 72 miljoner kronor när han landsteg . Man har tydligen bra lön på den ön eller är det svenska skattepengar????? Vem var smartast, Mandela eller Löven?

Om girigheten skiljer Mandela och Löven så har de i alla fall en gemensam nämnare. De lämnar efter sig en okontrollerad brottslighet med dödsskjutningar som närmast verkar osannolik.

Putin är också ett exempel där man från ingenstans når toppen. Så min käre Löven håll tyst medan jag kollar vad du gjort på posten som statsminister.

Vi har ingen disciplin i skolan och detta har föranlett att vi ligger bland de sämsta i EU vad gäller inlärning.

Polisen får inte de redskap som behövs för att vara effektiv.

Energiförsörjningen är en katastrof för industrin i södra Sverige.

Men han är inte ensam om att orsaka allt dåligt, däremot som statsminister är man ansvarig.

Hyllningskören till den avgående påminner om begravningstal. Hur stor skitstövel man än var tar man inte upp det vid avsked. Vem vill vara elak när det inte gör någon nytta.??

Jag tillbringade sju -åtta år i Flygvapnet under kalla kriget och bevistade otaliga begravningar. De omkomna piloterna fick alltid omdömet: En god pilot.!!!

Enligt utredningar var 90% av haverierna pilotfel.

Hoppas ni förstår jämförelsen.

Ragnar Skanåker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s