VAPENMAGASIN

JAG UNDRAR HUR DET EGENTLIGEN STÅR TILL MED INTELLIGENSEN I REGERINGSKANSLIET. Hur kan man diskutera licenser för vapenmagasin med motivering att det ska minska brottsligheten?

Har man alldeles glömt att våra terrorister och kriminella till hundra procent saknar licens på sina vapen? Om man nu saknar licens på vapnet finns det väl ingen som tror att brottsligheten ska minska om man inför licens på magasin. Om jag minns rätt så har frågan varit uppe i riksdagen ett par gånger men inte fått gehör. Nu gör man ett nytt försök med begränsning av magasinskapacitet  och licenser.

Detta gör att allmänheten förlorar all tilltro till regeringens sätt att sköta Sverige. Man får en känsla av att socialdemokraterna (med stöd av Miljöpartiet, Centern, Liberalerna , Vänsterpartiet) fullständigt struntar i laglydiga svenskar bara man får behålla makten och tillgång till köttgrytorna.

Det finns sportskyttegrenar som fordrar större magasin än för fem patroner. Ska dessa sportgrenar försvinna? På TV kunde man se hur man tejpade ihop två magasin och då helt plötsligt hade man tio skott för eldgivning inom ett par sekunder.

Vad kostar dylika utredningar? Vem initierar dem ? Vi har inte råd med dessa skitsaker.Ställ vederbörande mot väggen och avkräv ansvar. Sverige har andra problem som är mera akuta att ta itu med än att tjafsa om vapenmagasin. Regeringen ska skämmas och även ni som röstat fram dem. Alla som har vapen lagligt och är vid sina sinnens fulla bruk borde reagera mycket kraftigare än vad som nu är fallet och gå samman för att få slut på alla dumheter som drabbar skyttar som också utgör en del av totalförsvaret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s