Aktuellt

När det gäller vapenlagstiftningen har Christer Holmgren , Svenskt Forum, skrivit ett genmäle till EUs och vår regerings förslag om användande av blyhagel i våtmarker.

Genmälet är fantastiskt skrivet, baserat på kunskaper och sunt förnuft. För att förstå vidden av regeringens/Miljöpartiets okunnighet måste man vara jägare eller naturintresserad. Själv skäms jag över att tillhöra Sverige och vara tvungen att bevittna detta skådespel isensatt av vår folkvalda regering.

Detta trams med skjutvapen som våra representanter skyller på EU-direktiv är nonsens. Varför gör vi inte som tjeckerna- de hävdar att alla vapen i Tjeckien ingår i totalförsvaret. Då har inte EU med våra vapen, hagel och kulor att göra.

Åter till Herman Lindqvist : Feghet. Själv lägger jag till DUMHET. Vi hade ett fungerande Svenskt Forum där alla Sveriges Skyttar var samlade under en hatt. Fantastiskt!!! Men efter ett par år bröt ett par förbund enigheten för en liten skitsak och kunde inte se helheten av; Enade vi stå söndrade vi falla. Typiskt svenskt skulle jag vilja påstå. Detta gäller alltså bara Sveriges skyttar- ca 700 000. Men det speglar faktiskt hela landet.

Det kan inte vara så svårt att helt utrota brottsligheten om alla laglydiga verkligen vill.

Gör så här: Ta bort socialstyrelsen från att ta hand om minderåriga brottslingar. Ändra åldersgränsen för frihetsberövande till 10 år. Ge dem en madrass och ett delat rum på fängelserna. Vistelsen ska vara så kännbar att de inte vill dit igen.Utegångsförbud vissa tider för ungdomar under 18 år som tidigare är straffade. Utvisa brottslingar med dubbelt medborgarskap. Inga hänsyn tages till utvisningslandets status. Rån med vapen eller kniv ska ha minst 10 års fängelse. Tullen ska kunna få hjälp av hemvärn/eller en del av värnplikten med att visitera alla utgående fordon. Vid bevisad smuggling av stöldgods-förverka transportmedlet. Vi kan börja där. Inga människor som är laglydiga drabbas av de nya direktiven. Om inte detta hjälper; Inför undantagstillstånd en månad med allt vad detta innebär. Lärarna i skolan måste få en helt annan status och se till att barnen lär sig lyda och arbeta på ett bra sätt. Bort med flummet.Publicera bilder på misstänkta med underrubrik ;Ingen är ännu dömd. Lär av andra länder som inte har våra problem. Öppna ögonen och var ärlig mot dig själv:Ska vi ha det så här eller kan jag göra en insats. Vänd inte ryggen till!!!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s