Ett tryggare Sverige?

Fick i dag inbetalningskort, ( bensinstation och cafeteria)  från mitt försäkringsbolag för år 2020. j Detta skyddar mig mot utgifter över tio tusen kronor vid varje skadetillfälle.

Vid varje årsskifte kollar jag vad  som förekommit i skadehänseende. Normalt ligger utgifterna  på ca tre månadshyror. Jag har alltså nio kvar.Lysande. Vid ungefär hälften av skadegörelsen och inbrottsförsöken kommer grannar och/eller jag till brottsplatsen och möts av icke svenskspråkiga individer som flinande åker i väg. Inget stulet för larmet går ju omedelbart när dörr eller fönster slås sönder. Efter tre minuter kommer Securitas och efter en halvtimme kommer polisen och frågar åt vilket håll de kriminella åkte. Under mina sextio år som företagare har ETT, SÄGER ETT inbrottsförsök slutat med (gratis) lasarettsvistelse för två stycken förövare.  Detta tack vare en viking som skulle tanka vid 0230 tiden på natten. Eftersom inga vittnen fanns kunde han utöva det som han lärt sig under sin militärtjänstgöring. Jag är honom evigt tacksam.

I övrigt har inga gripanden gjorts på sextio år. Jag skulle kunna slopa hela inbrottsförsäkringen om JAG SJÄLV FICK RÄTTEN ATT FÖRSVARA MIN EGENDOM. Men samhället har bestämt begränsningar som gör tjuvarna skyddade på ett sätt som sätter laglydiga i en minst sagt besvärlig situation. I USA är det lie annorlunda. En kioskägare i NY fick medalj av Borgmästaren när han skjutit sin andra rånare. Eftersom jag är Världsmästare och bevisligen träffar där jag siktar kan jag oskadliggöra några stycken på EN sekund. De skulle inte märka vad som hänt förrän …………..Eftersom jag är en mycket vänlig person och hatar våld( erfarenhet från inbördeskrig i Afrika) vet jag var träff gör minst skada för framtiden men är effektivt för att stoppa in bovarna i något förvar som ägs av polisen. Där kan de avnjuta restaurangmat tills skadan är läkt.

Min åsikt är att socialdemokraterna har lyckats med något som inte ens Stalin lyckades med. Men han lyckades i alla fall förstatliga produktionsmedlen. Naturligtvis med katastrofala resultat. Detta noterade svenska sossar och tog lärdom. Eftersom man var lika makthungrig som kommunisterna men smartare beslöt man i stället att med kontroll av massmedia förstatligat hjärnorna på 70% av svenska folket genom indoktrinering.

Smart faktiskt. Där är vi i dag och vi kommer inte att få ändring på detta sjuka system förrän vi får tillgång till journalister på Radio/TV som inte bara tänker rätt utan även tänker fritt. Kolla ledarna i Dagspressen. Svenska journalister ska jaga politiker med blåslampa efter fel beslut och inte att med inställsamhet få jobb på TV. Fy! Dubbelt fy.

När jag intervjuades av Sveriges TV 1972 efter ett lyckat framträdande på den Olympiska arenan uttryckte jag mig kritiskt mot vår socialistiska regering. Order till alla journalister ” den som tar upp Skanåker  i en direktintervju i fortsättningen får sparken”.

Så var en kritiker borta från banan. Enkelt. Garanterat vet ingen i den stora massan röstberättigade vad som hände och händer fortfarande.

En av sossarnas medlöpare,(tror jag efter hans utfall mot mig på FB ), Jimmy Persson kallade mig för gnällspik. Visst , det är OK. Jag vill bara rädda Sverige till mina barn och eventuellt få lite vård om jag skulle bli sjuk. Jag vill inte ligga 24 timmar på akuten i väntan på en albyl  och med en sprucken blindtarm medan en läkare opererar ett par knivskurna irakier som varit osams. Men man kan inte klandra personalen, irakierna hade kanske en privat försäkring och då går de före i kön. Detta hände en bekant för åtta månader sedan och som är (hen  överlevde) svensk sedan trettonhundratalet. Om ni inte tror mig kan ni får nummer och  namn.

Trevlig helg, kolla bakom er. Det kan ju vara någon legal vapeninnehavare som tejpat ihop två magasin för dubbel effekt och vill provskjuta. Alltså en på miljonen. Men man kan ju inte veta. Bäst ringa Morgan Johansson och be om lagändring så är problemet löst. Eller vad säger du Jimmy?

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s