Bidragsfusk

Det skulle vara väldigt intressant att få veta hur mycket den sk illegala invandringen kostar Sverige.  Vi matas dagligen med uppgifter om bidragsfusk i en omfattning som man har svårt att förstå omfattningen av.

Att Iraks försvarsminister under sex år uppburit bidrag på falska uppgifter och dessutom förfarit brottsligt med hot och våld mot närstående .Det riktigt upprörande. MEN tyvärr är detta bara toppen på ett isberg.

Bevisat är att den finns individer som i flera år fått/får sina bidrag eftersända till sina hemländer. Inte nog med det, det finns individer som har flera identiteter och kan alltså hämta bidrag för kanske upp till 10 olika personer. Noll koll alltså. Hur kan detta fortgå i flera år?

Var är tjänstemannaansvaret?

Ragnar Skanåker

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s